Urine-incontinentie bij mannen

De Coloplast Virtue® sling voor mannen is een minimaal invasief sling-systeem voor de behandeling van lichte-, matige- of ernstige stressincontinentie (stress urinary incontinence, SUI) bij mannen. Meer informatie over onze oplossingen voor urine-incontinentie

Meer dan 2 miljoen mannen hebben last van incontinentie, meestal als gevolg van een medisch probleem of een behandeling van de prostaatklier: vergroting (benigne prostaathyperplasie, BPH) of een prostaatverwijdering als gevolg van kanker. De diagnose van het type incontinentie bepaalt mede welke behandeling de juiste is. De behandelingen kunnen bestaan uit een verandering in het leefpatroon, medicatie en/of chirurgische ingrepen.

De Coloplast Virtue sling voor mannen is een minimaal invasief sling-systeem met 4 armen voor de behandeling van lichte- tot ernstige stressincontinentie (SUI).

Sluiten

Producten

Virtue® sling voor mannen

Virtue® sling voor mannen

Virtue is de enige sling voor mannen die gebruikmaakt van een vierarmig systeem voor de behandeling van stressincontinentie. Meer informatie over onze slings voor mannen

De Coloplast Virtue sling voor mannen is een minimaal invasieve behandeling voor lichte- tot ernstige stressincontinentie (SUI). Door de combinatie van een geavanceerd technologisch ontwerp, een kwalitatief goede constructie, het gebruik van hoogstaand materiaal en een bepaalde chirurgische benadering, is Virtue veilig en effectief en een goed alternatief voor andere slings en mogelijk ook voor kunstmatige urinaire sluitspieren voor mannen.

  • Unieke vierarmig ontwerp
  • 100% monofilamenteus propyleengaas voorkomt wrijving en zorgt voor volledige ingroei van het weefsel.
  • Met het bijgeleverde inbrengsysteem kan de Virtue sling chirurgisch op de juiste manier worden geplaatst.
  • Zorgt voor urethrale elevatie en -compressie.
  • Geen beenankers en -schroeven
Sluiten
Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie