Onze duurzaamheidsstrategie

Een verantwoorde bedrijfsvoering die toekomstbestendig én duurzaam is, dat is waar Coloplast zich wereldwijd, gedreven door onze duurzaamheidsstrategie, dagelijks voor inspant. Dit doen we met focus op het verbeteren van producten en verpakkingen en door het verminderen van uitstoot. Dit doen we doormiddel van samenwerkingsprojecten, budget te alloceren en ons aan te sluiten bij de UN Sustainability Development Goals (SDG’s) en de business ambitie in lijn met het Akkoord van Parijs.

Duurzaamheidsnieuws

1 jan 2023

Meest duurzame MedTech-bedrijf 2023

Coloplast is vereerd om tot de meest duurzame bedrijven ter wereld van 2023 te behoren - als het meest duurzame MedTech-bedrijf! Tweede jaar op rij!

Deze week publiceerde Corporate Knights hun #Global100-lijst van de meest duurzame bedrijven van 2023, waarin Coloplast het meest duurzame bedrijf in onze sector is en nummer 43 in het algemeen. "We zijn vereerd en nederig dat we voor het tweede jaar op rij zijn opgenomen in de Global 100-lijst - dit is een bewijs van hoe ons lange termijn inzet m.b.t. duurzaamheid een geïntegreerd onderdeel van het leven bij Coloplast wordt. Het is ook een bekroning op het harde werk van collega's uit alle bedrijfsgebieden die samenwerken om met leveranciers, zakenpartners, klanten en gebruikers op een duurzamere manier zaken te doen.

Maar ons duurzaamheidstraject is nog lang niet voorbij: we werken aan zeer ambitieuze doelstellingen voor het verminderen van emissies en onze producten en verpakkingen, dus we hebben kijken uit naar de toekomst!" zegt Nassera Ahmed, Senior Director of Sustainability bij Coloplast. #Coloplast #MakingLifeEasier #Duurzaamheid

Ons Duurzaamheidsrapport

Al meer dan zes decennia werken we eraan om het leven van mensen met intieme zorgbehoeften gemakkelijker te maken. Vandaag de dag helpen we meer dan twee miljoen mensen – en we streven ernaar om de komende jaren nog veel meer mensen te kunnen helpen. Vorig jaar lanceerden we onze Strive25-strategie met een duidelijke prioriteit om ons bedrijf op een duurzamere manier te runnen. 

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie