Darmspoelen met Peristeen® Plus

Als u darmklachten heeft of als uw kringspieren om de één of andere reden niet goed functioneren, kunt u last krijgen van chronische obstipatie of ongewild verlies van ontlasting (feces incontinentie). Sommige mensen kunnen last van beide hebben. Darmspoelen kan u helpen de obstipatie of feces incontinentie onder controle te houden. Veel mensen zijn geholpen met deze therapie.

Met Peristeen Plus worden de darmen effectief geleegd, waardoor ongewild verlies van ontlasting wordt voorkomen. Deze website geeft u informatie over darmspoelen met behulp van het Peristeen Plus systeem. De informatie die u hier vindt kunt u met uw arts bespreken. Bij vragen kunt u ook contact opnemen met onze productspecialisten via het gratis nummer 0800 022 98 98.

Instructies darmspoelen met Peristeen Plus

Peristeen Support

Dagelijks of om de dag darmspoelen, hoe hou ik dit vol? Het Peristeen Support team staat elke dag voor u klaar om de ondersteuning te bieden die u nodig heeft. 

Het Peristeen Support programma:

  • Huisbezoek (indien gewenst)
  • 1,5 jaar regelmatig telefonisch contact
  • Een informatiebrochure met handige tips en adviezen en een instructiekaart
  • 5 nieuwsbrieven

Darmzaken Expertise Centrum

Een Darmzaken Expertise Centrum is de plaats in een ziekenhuis of revalidatiecentrum waar u terecht kunt voor hoogwaardige zorg op het gebied van ontlastingsproblematiek. Kijk op www.darmzaken.nl voor meer informatie en een Darmzaken Expertise Centrum bij u in de buurt.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie