Serviceproducten | Blaas & Darm

We bieden een verscheidenheid aan diensten waarmee we hopen uw leven iets gemakkelijker te maken. U kunt onze producten gratis aanvragen. Selecteer het product van uw keuze, voer uw naam en adres in en wij zullen  het in een discrete verpakking naar u opsturen.

Onbezorgd op reis of op pad

Vakantietips

Coloplast Reiswijzer

Vakantie, een dagje uit, reizen - waardevolle dagen, waar u onbezorgd van wilt genieten. Om u daar bij te helpen, bieden wij u met de Coloplast ReisWijzer belangrijke reisinformatie. Lees meer over de Coloplast Reiswijzer
Sluiten

Goed voorbereid op reis met uw materialen

De ReisWijzer helpt u aan een optimale voorbereiding van uw vakantie of dagje uit, zodat u onbezorgd kunt genieten van deze tijd.

In de ReisWijzer vindt u belangrijke informatie en praktische hulpmiddelen:

1. ReisInformatie
In de ReisInformatie vindt u informatie over de vergoeding van uw materiaal in het buitenland, tips voor het onbezorgd op pad gaan met de auto, de trein en het vliegtuig en een uitgebreide checklist met handige tips.

2. ReisPas 
In dit document vindt u de adressen van onze Coloplast vestigingen in de tien meest bezochte vakantielanden, inclusief telefoonnummer, e-mailadres en openingstijden. Hierdoor wordt u in ieder land optimaal geholpen, mocht er onverhoopt iets mis gaan.

3. MediPas
Deze kaart bevat een overzicht van de door u gebruikte producten en helpt u bij het reizen met het vliegtuig. Daarnaast wordt in acht verschillende talen uitgelegd dat de houder van deze pas gebruiker is van stoma- en/of  incontinentiemateriaal.

Sluiten
Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie