Unieke evenementen, speciaal voor stomadragers!

Gratis evenementen in de buurt.

Voor de eerste keer naar het zwembad, de sportschool of het strand na een stoma operatie kan best spannend zijn. Daarom willen wij stomadragers graag met elkaar in contact brengen, om elkaar over de drempel van die eerste keer heen te helpen. Door het samen te doen, zal je zien dat het een stuk minder spannend is. Wij vinden het belangrijk om hierin het voortouw te nemen, en daarom zijn deze evenementen voor deelnemers geheel gratis.

Zie hieronder de data voor regionale evenementen. Of schrijf je in voor de interesselijst voor een Day@evenement in jouw regio.

Schrijf je in!

Klik op jouw event of de interesse knop

Op zaterdag 4 juni 2022 vond hét jaarlijkse evenement voor stomadragers plaats. Samen ervaar je dat activiteiten zoals raften, kajakken, kiten en golfsurfen gewoon kunnen met een stoma! Tijdens deze editie van Day@theBeach waren voor het eerst ook partners van harte welkom. Zij namen deel aan een exclusief programma met o.a. een interview met Olcay Gulsen en een toffe strandactiviteit. Aan het eind van de dag troffen ze elkaar weer bij de gezamenlijke barbecue. 

In samenwerking met:

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie