Unieke evenementen, speciaal voor stomadragers!

Gratis evenementen in de buurt.

Voor de eerste keer naar het zwembad, de sportschool of het strand na een stoma operatie kan best spannend zijn. Daarom willen wij stomadragers graag met elkaar in contact brengen, om elkaar over de drempel van die eerste keer heen te helpen. Door het samen te doen, zal je zien dat het een stuk minder spannend is. Wij vinden het belangrijk om hierin het voortouw te nemen, en daarom zijn deze evenementen voor deelnemers geheel gratis.

Zie hieronder de data voor regionale evenementen. Of schrijf je in voor de interesselijst voor een Day@evenement in jouw regio.

Schrijf je in!

Klik op jouw event of de interesse knop

Day@theBeach is hét jaarlijkse evenement voor stomadragers. Samen ervaar je dat activiteiten zoals raften, kajakken, kiten en golfsurfen gewoon kunnen met een stoma! Wat ga jij doen? Aan het eind van de dag genieten we met elkaar van een gezellige borrel en een BBQ. Kom ook en geniet van een zorgeloze dag waarop je helemaal jezelf kunt zijn!

De inschrijving voor Day@theBeach 2023 is gesloten. Houd deze website in de gaten voor andere Day@events gedurende het jaar. Wie weet is er binnenkort één bij jou in de buurt!

In samenwerking met:

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie