De gepersonaliseerde Toiletpas

Deze gepersonaliseerde toiletpas is een initiatief van Coloplast en wordt ondersteund door MS Vereniging Nederland, het Nationaal MS fonds, Jong&MS, Dwarslaesie Organisatie Nederland en de Stomavereniging.

Coloplast is al meer dan 60 jaar producent van medische hulpmiddelen op het gebied van continentie- en stomazorg. Dit doen we vanuit een heldere missie: het leven gemakkelijker maken voor mensen met een blaas- en/of darmprobleem door voor iedereen een passende oplossing te vinden.

In Nederland hebben meer dan drie miljoen mensen last van blaas- en/of darmproblemen. De impact van deze problemen op de kwaliteit van leven is groot. Zo durven mensen die blaas- en/of darmproblemen hebben de deur niet zomaar uit, ervaren zij een gevoel van ongemak en zijn ze altijd op zoek naar het dichtstbijzijnde toilet.* Dit moet en kan anders, helpt u mee?  

Hoe kunt u helpen? 

  • Mensen die in het bezit zijn van een medische of gepersonaliseerde toiletpas, hebben door een medische noodzaak met spoed toegang nodig tot een toilet. U helpt hen door hen toegang en/of voorrang te verlenen.  
  • Uw personeel op de hoogte te brengen van het bestaan van de medische en gepersonaliseerde toiletpas en de noodzaak ervan. 
  • U kunt hier een gratis informatiepakket aanvragen. Dit pakket bevat o.a. een sticker. Door de sticker op de voorkant van uw winkelraam/deur te plakken, laat u zien dat u toegang verleent aan mensen met blaas- en darmproblemen met een medische noodzaak.  

Heeft u zelf nog tips of suggesties waarmee u zou kunnen helpen? U kunt hierover een mail sturen naar darmenblaasnieuws@coloplast.com.

 

https://www.medicalfacts.nl/2017/09/12/plasklachten-zorgen-sociale-belemmeringen/

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie