Zet jouw deur open voor mensen met een medische noodzaak. En maak het verschil.

De gepersonaliseerde toilet is een initiatief van Coloplast en wordt ondersteund door MS Vereniging Nederland, het Nationaal MS fonds, Jong&MS, de Dwarslaesie Organisatie Nederland en de Stomavereniging. Inmiddels zijn meer dan 4500 mensen in het bezit van deze toiletpas. Met deze toiletpas zouden mensen met een medische noodzaak direct toegang of voorrang moeten krijgen tot een toilet. Het is fijn om te horen/zien dat er steeds meer toiletten beschikbaar worden gesteld op vertoon van de pas. Echter nog steeds kunnen meer deuren worden opengesteld en jij kan hier ook bij helpen.

Samen kunnen we mensen met blaas- en darmproblemen helpen om meer vertrouwen te krijgen om eropuit te gaan, dankzij een ruimere beschikbaarheid aan toiletten. Jouw medewerking maakt daarom een groot verschil in het leven van deze mensen. Voor jou een kleine moeite, voor iemand met blaas- en darmproblemen een groot gebaar.

Vraag het informatiepakket aan en help mensen met een medische noodzaak

Ik ontvang graag:

Toestemmingsverklaring voor bestellingen (korte termijn)
Op de hoogte blijven?

Steeds meer patiëntenorganisaties sluiten zich aan bij dit initiatief. De toiletpas wordt op dit moment ondersteund door:

 

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie