Comfortabele verlichting en ondersteuning

De Brava Steunband geeft verlichting en ondersteuning bij een stoma op een bolling of wanneer u extra steun wilt tijdens (sportieve) activiteiten. Ook is de steunband te gebruiken na een operatie. U kunt zo een parastomale hernia helpen voorkomen. Dit gaat het beste in combinatie met specifieke oefeningen in overleg met uw medisch specialist.

Belangrijkste kenmerken

Het stomamateriaal kan onder de Steunband gedragen worden of er kan een opening in de steunband geknipt worden, waar het stomazakje doorheen gedragen kan worden. Andere kenmerken zijn:
• Comfortabel en ademend materiaal
• Rekbare stof die zich aanpast aan individuele lichaamsvormen
• Eenvoudige sluiting met klittenband
• Silicone rand voorkomt schuiven en oprollen van de randenDe Brava Steunband is verkrijgbaar in verschillende formaten. Om het juiste formaat te achterhalen kunt u gebruik maken van een meetlint dat wij u kosteloos kunnen toesturen.

De Brava Steunband is verkrijgbaar in verschillende formaten. Om het juiste formaat te achterhalen kunt u gebruik maken van een meetlint dat wij u kosteloos kunnen toesturen.

"…in de tussentijd heb ik alleen maar goede en positieve ervaringen opgedaan tijdens het dragen van de band. Vooral tijdens powerwalks in het bos en op de golfbaan geeft deze veel steun."  

 Dhr. J. Touw

Wat past bij u?

Brava Steunband is onderdeel van Brava ondersteunende producten en wordt gebruikt voor het personaliseren van stomaoplossingen. Het voorkomt of behandeld problemen als lekkage en huidproblemen.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie