Terug naar Start

Brava Check

Ieder lichaam is anders. Ieder lichaam verandert.

Vind zelf de oplossing die bij uw specifieke situatie en lichaamsprofiel past. Van de stomadragers gebruikt 7 op de 10* weleens een stomahulpmiddel. Bij stomadragers die problemen zoals lekkage of huidproblemen ervaren, is dat zelfs 8 op de 10*. En speciaal daarvoor heeft Coloplast het uitgebreide assortiment Brava® ondersteunende stomahulpmiddelen ontwikkeld.

* Bron: Stomavereniging 2019 Gebruik en vergoeding van stomamaterialen en – hulpmiddelen.

 

 

Doe de Brava Check!

Deze online vragenlijst helpt u bij het vinden van een voor u passend hulpmiddel bij veel voorkomende zaken als lekkage als huidirritatie of ter ondersteuning van de dagelijkse verzorging. Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u informatie en advies over Brava-stomahulpmiddelen die u zouden kunnen helpen bij veel voorkomende situaties als lekkage of huidirritatie.

Kies aan de hand van een categorie over welk onderwerp u meer wilt lezen. U kunt altijd weer terug naar het beginscherm.

BELANGRIJK! Als u ergens over twijfelt, zoals huidproblemen of hoe u bepaalde producten gebruikt, neem dan altijd eerst contact op met uw stomaverpleegkundige, of het Coloplast Care team, via 0800 022 98 98.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie