SpeediCath® Flex

Zekerheid tot in detail

Hersluitbare katheter
Kan schoon en hygiënisch worden weggegooid, omdat de achtergebleven vloeistof er niet uit kan lekken. Ontvang uw GRATIS proefpakket
Zachte inbrenghulp
Helpt bij het inbrengen van de kathetertip in de urinebuis en geeft controle tijdens het katheteriseren.Ontvang uw GRATIS proefpakket
Bolvormige tip
Zorgt ervoor dat de katheter zich centreert in de urinebuis en gemakkelijk kan worden ingebracht. En glijdt eenvoudig langs alle bochten van de urinebuis.Ontvang uw GRATIS proefpakket
Klik op de cirkels en ontdek hoe SpeediCath Flex katheteriseren hygiënisch en gemakkelijk maakt.

Flexibele katheter voor mannen

SpeediCath Flex is ontwikkeld om elke stap tijdens het katheteriseren hygiënisch en gemakkelijker te maken. Vanaf het openen van de verpakking tot het weggooien van de flexibele katheter na gebruik.

Katheteriseren met SpeediCath® Flex

Bekijk onderstaande instructies of het filmpje om te zien hoe u deze nieuwe flexibele katheter voor mannen moet gebruiken. Vanaf het openen van de verpakking tot aan het weggooien van de katheter na gebruik.

Stap één SpeediCath® Flex gebruiken

1. Openen

Trek de verpakking open tot de scheurlijn die wordt aangegeven door twee grijze stippen. Haal de katheter uit de verpakking en draai de katheter open. 

Stap 2 Hoe u Flex gebruikt

2. Leegmaken

Giet de vloeistof uit de katheter via de connector in het toilet of de wasbak vóór u de katheterisatie uitvoert. Indien nodig kunt u een urine-opvangzak aan de connector bevestigen, zodat het water direct in de urine-opvangzak loopt. 

Stap 3 Hoe u Flex gebruikt

3. Inbrengen

Breng met behulp van de inbrenghulp de tip van de katheter in de opening van de urinebuis. Als de tip goed in de urinebuis zit, houdt u uw penis en de inbrenghulp met dezelfde hand vast. Met uw andere hand brengt u de katheter in met behulp van de beschermhoes. 

Stap 4 Hoe u Flex gebruikt

4. Na gebruik

Na gebruik kan de katheter weer gesloten worden door de twee turquoise uiteinden in elkaar te draaien. Stop de katheter terug in de verpakking. Gebruik de sticker op de achterzijde om de verpakking weer te sluiten.

Ontdek de nieuwe SpeediCath® Flex katheter

Hygiënische katheter

Gemakkelijk in te brengen katheter

Vraag gratis proefpakket van SpeediCath® Flex aan

Noteer uw gegevens om SpeediCath Flex zelf te ervaren.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie