Flexibele katheter voor mannen. Ook in Pocket-size

Luja Man voor hygiënisch en gemakkelijk katheteriseren. Ook in Pocket-size.

Katheteriseren met LujaTM

Bekijk onderstaande instructies of het filmpje om te zien hoe u Luja, de flexibele katheter voor mannen moet gebruiken. Vanaf het openen van de verpakking tot aan het weggooien van de katheter na gebruik.

Stap één SpeediCath® Flex gebruiken

1. Openen

Trek de verpakking open. Haal de katheter uit de verpakking. Draai de twee turquoise uiteinden van elkaar om de katheter te openen. 

Stap 2 Hoe u Flex gebruikt

2. Leegmaken

Giet de vloeistof uit de katheter via de connector in het toilet of de wasbak vóór u de katheterisatie uitvoert. Indien nodig kunt u een urine-opvangzak aan de connector bevestigen, zodat het water direct in de urine-opvangzak loopt. 

Stap 3 Hoe u Flex gebruikt

3. Inbrengen

Breng met behulp van de inbrenghulp de tip van de katheter in de opening van de urinebuis. Als de tip goed in de urinebuis zit, houdt u uw penis en de inbrenghulp met dezelfde hand vast. Met uw andere hand brengt u de katheter in met behulp van de beschermhoes. 

Stap 4 Hoe u Flex gebruikt

4. Na gebruik

Na gebruik kan de katheter weer gesloten worden door de twee turquoise uiteinden in elkaar te draaien. Stop de katheter terug in de verpakking. Gebruik de sticker op de achterzijde om de verpakking weer te sluiten.

Maak kennis met de extra voordelen van Luja

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie