Samen Leven Magazine

Samen leven

Coloplast is al 60 jaar producent van medische hulpmiddelen op het gebied van continentie- en stomazorg. Dit doen we vanuit een heldere missie: het leven gemakkelijker maken voor mensen met een blaas- of darmprobleem door voor iedereen een passende oplossing te vinden. Daarom ontwikkelen we producten die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van gebruikers. Wij innoveren continu om die missie nu en in de toekomst waar te kunnen maken. 

Op deze pagina vindt u meer informatie over Coloplast en haar producten.

Spring direct naar:

Aanvragen Samen Leven Magazine

Ontvang gratis het magazine Samen leven en blijf op de hoogte van:

  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van stoma- of continentiezorg
  • Ervaringsverhalen
  • De nieuwste producten en diensten van Coloplast
  • En nog heel veel meer!

Ja, ik ontvang graag Samen leven, het GRATIS magazine van Coloplast, dat twee keer per jaar verschijnt.

Ik gebruik*
Darmspoelen

Als u darmklachten heeft of als uw kringspieren om de één of andere reden niet goed functioneren, kunt u last krijgen van chronische obstipatie of ongewild verlies van ontlasting (fecale incontinentie). Sommige mensen kunnen last van beide hebben. Darmspoelen kan u helpen de obstipatie of fecale incontinentie onder controle te houden. Veel mensen zijn geholpen met deze therapie.


 

Stomamaterialen

Sinds 1 mei is de SenSura Mio lijn aangevuld met de SenSura Mio Convex Flip. Dit stomamateriaal is speciaal ontworpen voor mensen met een stoma op een bolling (bijvoorbeeld bij een stomabreuk). Dit betekent dat er nu voor iedereen met een stoma een SenSura Mio bestaat. Dit is wat ons betreft een ware revolutie op het gebied van stomamateriaal. Onze zeer complete lijn zorgt ervoor dat niemand, ongeacht zijn of haar lichaamsprofiel, zich meer zorgen hoeft te maken over het stomamateriaal. 

De NIEUWE SenSura Mio Convex Flip is het eerste stomamateriaal dat is ontworpen voor mensen met een stoma op een bolling. De bolle, stervormige huidplak is ontworpen zodat deze zich aanpast aan de bolling met minder vouwen en plooien.

Bekijk hier de SenSura Mio Convex Flip producten.

SenSura Mio Convex creëert een goede pasvorm ook wanneer u huidplooien, vouwen of een dieper gelegen stoma heeft. U voelt u zekerder tijdens uw dagelijkse activiteiten en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw stoma.

Bekijk hier de SenSura Mio Convex producten.

SenSura Mio past bij standaard lichaamsprofielen. Met een vlakke huidplak creëert u een optimale aansluiting rondom uw stoma, waardoor ontlasting/urine in het zakje terecht komt en niet onder de huidplak.

Bekijk hier de SenSura Mio producten.

Vind de SenSura Mio die bij uw lichaam past

Lichamen veranderen, waardoor stomamateriaal dat vroeger goed pastte dat misschien nu niet meer doet. Het juiste materiaal voor uw huidige lichaamsprofiel vinden is erg belangrijk. Probeer de Coloplast BodyCheck en ontdek welk materiaal het beste past bij uw lichaam!

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie