Alternatief voor absorberend verband

Coloplast biedt mannen met ongewild urineverlies een alternatief voor absorberend verband: een condoomkatheter. Onze Conveen oplossing bestaat uit een condoomkatheter die u om uw penis draagt en een urine-opvangzak, die u bevestigt aan uw been en koppelt aan de externe katheter. Twee producten die zekerheid en comfort bieden en daarnaast discreet in gebruik zijn.

69% mannen geeft voorkeur aan condoomkatheter

Onderzoek wijst uit dat 69% van de mannen de voorkeur geeft aan het gebruik van een condoomkatheter ten opzichte van absorberende producten. Zo ook Ger die door zijn behandeling voor prostaatkanker lichte incontinentieklachten overhield. Zijn wereld werd daardoor steeds kleiner; hij durfde niet meer de dingen te doen waar hij vroeger zoveel plezier aan beleefde, zoals het beoefenen van zijn hobby natuurfotografie.

Voor Ger bleek de Conveen condoomkatheter, ook wel externe katheter genoemd, de oplossing. Daarmee kon hij zijn oude leven weer oppakken. “Het was even wennen, maar ik vond er snel mijn eigen weg in. Als ik nu iets actiefs ga doen, maak ik er graag gebruik van. Ik ga weer met mijn vrouw naar de stad, zonder dat ik voortdurend alle beschikbare toiletten in de gaten houd. En ik lig als vanouds op mijn buik in de natuur, wachtend op het juiste moment om een mooie plaat te maken.”

Ja, ik ontvang graag een proefpakket van de condoomkatheter 

Eerst ontvangt u een maatkaartje om de juiste maat condoomkatheter te bepalen.

Persoonsgegevens
Toestemmingsverklaring voor proefpakketten
Wilt u op de hoogte blijven?

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie