Workshop Leefstijl: Etiketten lezen

Online workshop gezonde leefstijl: Etiketten lezen

Stoma en voeding, veel mensen willen hier advies over. Als u een stoma hebt, wilt u misschien wel actiever bezig zijn met uw eetpatroon. Een gezonde levensstijl, ook met een stoma, start met de voeding die u eet. 

Heeft u moeite om uit de veelbelovende teksten op de verpakkingen het juiste product te kiezen? Coloplast organiseert speciaal voor u een online workshop! Geïnteresseerd? Schrijf uzelf dan in voor deze online workshop.

De online workshop:
Datum: 15 april
Tijd: van 16.30 uur tot 17.30 uur
U ontvangt voor de workshop een link per e-mail waarmee u kunt deelnemen. Na afloop van de workshop ontvangt u als dank een fitnessband, een flyer met voedingsadviezen en een boekje over leven met een stoma.

Inschrijven online workshop: Etiketten lezen

Graag stellen wij u een aantal vragen over u en uw leven met een stoma, zodat wij onze producten en dienstverlening voor u en andere stomadragers kunnen blijven verbeteren.
Uw contactgegevens stellen ons in staat om u met persoonlijke service van dienst te zijn en uw eventuele vragen te beantwoorden.
Welk type stoma heeft u?*Kunt u de vorm van uw lichaam rondom uw stoma beschrijven? Heeft u meer dan één stoma, beschrijft u dan het type stoma waarmee u de meeste uitdagingen ervaart.*
Wat is de positie van de stoma opening ten opzichte van uw huid? Heeft u meer dan één stoma, beschrijft u dan het type stoma waarmee u de meeste uitdagingen ervaart.*

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie