Minder dagen met wonden

Scroll naar beneden voor het aanvragen van info en materialen.

Zie Biatain Silicone in actie!

Biatain Silicone vermindert het risico op maceratie en infectie

Biatain Silicone is geschikt voor sterk exsuderende wonden tot 2 cm diep.

De aansluiting op het wondbed (zie video) helpt de ophoping van wondvocht voorkomen en draagt bij aan een vochtig wondmilieu. Biatain Silicone heeft een 3-delige non-touch opening, waardoor het verband gemakkelijk en aseptisch aan te brengen is.

De eigenschappen Biatain Silicone zorgen voor:

 

Lange draagtijd, minder verbandwissels

Biatain Silicone heeft een hoge vloeistof verwerkingscapaciteit, dankzij het hoge absorptie-vermogen van het verband i.c.m. de semi permeabele topfilm die wondvocht laat verdampen (maar geen water of bacteriën van buitenaf doorlaat).

Biatain Silicone kan hierdoor tot 7 dagen gedragen worden. Dit bevordert het genezingsproces en leidt tot minder verbandwissels, dit reduceert de druk op de zorg. 

 

Minder pijn bij verbandwissels

Daarnaast bevordert Biatain Silicone het comfort van de patiënt. Biatain Silicone staat bekend om de minimale pijn bij verwijdering en heeft een zachte en huidvriendelijke siliconen kleeflaag. Deze zachte adhesie helpt weefselschade bij verbandwissels voorkomen. 

Meer informatie of serviceproduct aanvragen?

Ik wil graag (aanvullende) informatie over producten
Ik wil graag (aanvullende) informatie over educatie

Ik wil graag gratis tools aanvragen
Minder dagen met wonden

Het kan soms jaren duren voordat een complexe wond geneest. Patiënten moeten vaak leven met het ongemak, waaronder pijn, de soms nare geur en sociaal isolement. Daarnaast heeft een persoon met een dergelijke wond vaak te maken met een onderliggend lijden, veroorzaakt door bijvoorbeeld een ongeluk, herstel van een operatie of een chronische ziekte.

Door samen te werken met verpleegkundigen en in gesprek te gaan met patiënten, begrijpen we nog beter wat voor uitdagingen er zijn en wat voor effect deze wonden hebben op het leven van mensen. Deze waardevolle informatie gebruiken we in de ontwikkeling en optimalisatie van ons productportfolio. We komen met slimme oplossingen en voorzien in educatie en ondersteuning op alle mogelijke manieren.

Meer over Coloplast wond- en huidzorg.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie