We hebben iets voor je! Ontvang gratis het kinderboekje “Super Stomy”.

Een stoma redt levens! Maar hoe leg je dat uit aan een kind? Speciaal hiervoor schreef Ricardo de Koning, bekend van Crohnie Blog en auteur van Crohning van de Koning, een kinderboek. In het boek “Super Stomy” volg je de avonturen van Stomy. Zodra Stomy zijn cape – stomazakje – om doet, wordt hij een superheld en kan hij alle uitdagingen aan.

Een begrijpelijk boekje voor kinderen vanaf de kleuterleeftijd. Zo raak je vanzelf in gesprek over de stoma van één van de (groot-)ouders of van het kind zelf.

Coloplast geeft dit unieke boekje gratis weg. Een cadeautje, speciaal voor jou. Meedoen is simpel: vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis boek.

 

Maximaal 1 deelname per huishouden

Op basis van beschikbaarheid.

Verzending alleen binnen Nederland


Ja, ik wil gratis dit leuke boekje ontvangen!

Vul onderstaand formulier in om het gratis boekje te ontvangen.

Vraag je het kinderboekje voor jouw kind dat een stoma heeft? Vul dan uit naam van je kind het formulier en bijbehorende vragen over zijn of haar stoma in.

Welk type stoma heb jij?*
Kan jij de vorm van je lichaam rondom je stoma beschrijven? Heb jij meer dan één stoma, beschrijf dan het type stoma waarmee jij de meeste uitdagingen ervaart.*

Wat is de positie van de stoma opening ten opzichte van je huid? Heb je meer dan één stoma, beschrijf dan het type stoma waarmee je de meeste uitdagingen ervaart.*
Ik gebruik

Ik heb een

Ervaar jij regelmatig onderstaande klachten?


Als jij problemen ervaart met je stoma, kan Coloplast jou verder op weg helpen. Door naar jouw verhaal te luisteren en samen naar een oplossing te zoeken. Zullen we contact opnemen?

De uitgifte van het kinderboek SuperStomy vindt plaats op basis van beschikbaarheid.
Toestemmingsverklaring voor bestellingen (korte termijn)
Wilt u op de hoogte blijven?

* Verplichte velden

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie