Coloplast stoma-irrigatie en darmspoelen

Coloplast levert de Assura Irrigatieset als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem wat flexibiliteit, zekerheid en vrijheid biedt aan mensen met een colostoma in het sigmoïd, waardoor een regelmatige, beheersbare stoelgang ontstaat. 

Komende September wordt de 1-delig afvoersleeve (1003) van de Assura stoma- irrigatieset geupgrade naar een SenSura® Mio 1-delig afvoersleeve. De bestaande 1003 wordt daarmee volledig vervangen per september. Bij uw reguliere bestelling van de 1003 – ontvangt u per september de SenSura ® Mio 1-delig afvoersleeve. 

Mini zakjes

Wanneer u uw stoma irrigeert is het mogelijk om na het irrigeren kleinere stomazakjes te dragen. Om deze reden heeft Coloplast verschillende mini stomazakjes beschikbaar. Naast de Assura minicap heeft het uitgebreide SenSura Mio stoma-assortiment ook ‘mini zakjes’ beschikbaar, in 1-delig en 2-delig, zowel open als gesloten.

De mini’s kunnen uitstekend ingezet worden na het irrigeren. De SenSura Mio mini oplossingen zijn uiteraard ook uitgevoerd met de elastische huidplak voor comfort en vrijheid tijdens bewegen. De huidplak beweegt mee met lichaamsbewegingen, terwijl het zekerheid biedt door de goede hechting aan de huid. De mini’s kunnen ook gebruikt worden als de stoma niet geïrrigeerd wordt, denk bijvoorbeeld aan specifieke momenten dat het praktischer is om een mini zakje te dragen. Tijdens sport, bezoek aan de sauna of tijdens intimiteit.

Wilt u de SenSura Mio mini proberen, neem dan contact op met Coloplast Care via 0800 022 98 98 (gratis) en vraag een proefpakket aan. 

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie