Nieuwe SenSura Mio Max-Cut

Maximaal groot uitknipbare huidplak en XXL stomazak

SenSura® Mio Flex 2-delig gesloten en open stomazakjes zijn nu ook beschikbaar in maat XXL. Dit betekent dat we van de SenSura® Mio Flex 2-delig gesloten en open stomazakjes meerdere maten voeren, namelijk midi, maxi en XXL.

Tevens is de huidplak in grotere maat verkrijgbaar, namelijk met flensmaat 90mm en opening 10-88. Uitstekend te gebruiken voor een loopstoma, groot of gecompliceerd stoma.Voordelen SenSura Mio

De SenSura® Mio Flex huidplak buigt en rekt mee met het lichaam, terwijl de pasvorm behouden blijft, dankzij BodyFit Technology (zie video hiernaast).

De schuimkoppeling is eenvoudig aan te brengen op de huidplak. Het stomazakje van neutrale grijze stof is ontworpen om onopgemerkt te blijven onder kleding, zelfs onder wit.

Probeer SenSura Mio Max-Cut nu!

SenSura Mio Max-Cut is verkrijgbaar in een variant met open zakje en met gesloten zakje. Kies hieronder welke SenSura Mio Max-Cut jij graag gratis zou proberen en vul het formulier in.

Ik ontvang graag*

Welk type stoma heeft u?*


Kunt u de vorm van uw lichaam rondom uw stoma beschrijven? Heeft u meer dan één stoma, beschrijft u dan het type stoma waarmee u de meeste uitdagingen ervaart.*Wat is de positie van de stoma opening ten opzichte van uw huid? Heeft u meer dan één stoma, beschrijft u dan het type stoma waarmee u de meeste uitdagingen ervaart.*


Toestemmingsverklaring voor proefpakketten
Wilt u op de hoogte blijven?

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie