Nieuwe SenSura Mio

Maximaal groot uitknipbare huidplak en XL/XXL stomazak

Nieuw van Coloplast! De stomazakjes van SenSura® Mio zijn nu beschikbaar in de maten XL en XXL. Dit zorgt voor meer opvangcapaciteit. Deze zakjes zijn te krijgen voor 1-delige en 2-delige systemen, zowel open als dicht. Tevens is de huidplak in grotere maat verkrijgbaar, wat uitstekend te gebruiken is bij bijvoorbeeld een grotere stoma en loopstoma. Voordelen SenSura Mio

De SenSura® Mio Flex huidplak buigt en rekt mee met het lichaam, terwijl de pasvorm behouden blijft, dankzij BodyFit Technology (zie video hiernaast).

De schuimkoppeling is eenvoudig aan te brengen op de huidplak. Het stomazakje van neutrale grijze stof is ontworpen om onopgemerkt te blijven onder kleding, zelfs onder wit.

Probeer nu!

SenSura Mio met de maximaal grote huidplak en XL/XXL stomazak is verkrijgbaar als 1-delig en 2-delig systeem. Ook heb je de keuze tussen een open en gesloten zakje.

Ik ontvang graag*Welk type stoma heeft u?*


Kunt u de vorm van uw lichaam rondom uw stoma beschrijven? Heeft u meer dan één stoma, beschrijft u dan het type stoma waarmee u de meeste uitdagingen ervaart.*Wat is de positie van de stoma opening ten opzichte van uw huid? Heeft u meer dan één stoma, beschrijft u dan het type stoma waarmee u de meeste uitdagingen ervaart.*


Toestemmingsverklaring voor proefpakketten
Wilt u op de hoogte blijven?

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie