Peristeen® is nu Peristeen® Plus

Bij Coloplast luisteren we naar medische professionals en gebruikers. Op basis van hun feedback is het Peristeen Plus darmspoelsysteem ontwikkeld: net zo effectief en efficiënt als Peristeen, maar makkelijker en intuïtiever in het gebruik. Peristeen Plus darmspoelsysteem is een compleet systeem om de darmen te spoelen. Met behulp van een katheter wordt water in de darmen gebracht en op deze manier worden de darmen effectief geleegd, waardoor ongewild verlies van ontlasting en chronische obstipatie worden voorkomen.

 

Webinar voor gebruikers

We laten u graag zien hoe Peristeen Plus verbeterd is ten opzichte van Peristeen. Daarom nodigen we u uit om op 7 april aan te sluiten bij ons live online Peristeen Plus evenement. In ongeveer 20 minuten laat onze Peristeen Support verpleegkundige u zien wat nieuw is en hoe Peristeen Plus werkt. U kunt via een chatfunctie ook live vragen stellen aan de verpleegkundige.

 

Peristeen Support

Voor de juiste begeleiding en ondersteuning is het Peristeen Support programma ontwikkeld, waarbij regelmatig contact wordt opgenomen om darmspoelen ook op langere termijn succesvol te laten zijn.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie