Meer weten over de nieuwe blaasledigingstechniek?

Vanuit Coloplast kunt u een informatiepakket met aanvullende publicaties aanvragen.
Ook kunt u aangeven of u een afspraak wilt aanvragen met onze Medical Science Liaison collega Arianne Oberendorf om de wetenschappelijke ondersteuning rondom de Luja-katheter door te nemen.

 
 
 
 
 
Maak hier uw keuze**


*Arianne Oberendorf neemt per e-mail/telefonisch contact met u op.
 
 

**Wanneer u een vakje aankruist gaat u akkoord met het volgende: Door uw persoons- en gevoelige gegevens te verstrekken, geeft u Coloplast A/S en Coloplast B.V. toestemming om uw gegevens te verwerken en op te slaan met als doel u ondersteunende diensten op maat aan te bieden via telefoon, sms, email of post, afhankelijk van de door u verstrekte gegevens en voorkeuren. Wij kunnen uw gegevens delen met onze dienstverleners wanneer dat nodig is om aan het verzoek te voldoen, en gegevens veilig overdragen buiten de EU om onze bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment zonder gevolgen intrekken door een bericht te sturen naar privacyrequests@coloplast.com of ons te bellen op +31 33 454 44 44. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie en details over toestemming op www.coloplast.nl/global/privacyverklaring.


***wanneer u dit vakje aankruist gaat u akkoord met het volgende: Van tijd tot tijd willen wij, Coloplast A/S en Coloplast B.V., u op de hoogte brengen van relevante Coloplast producten en diensten, inspirerende verhalen van gebruikers met u delen, u informeren over komende scholingen, evenementen of uw deelname vragen aan feedbackprogramma’s zoals enquêtes of product-of servicebeoordelingen. We kunnen berichten sturen via telefoon, sms, e-mail of post. Onze communicatie naar u zal gebaseerd zijn op de informatie die u ons hebt verstrekt en uw voorkeuren en interesses. De keuze is aan u - en zoals bij al onze diensten, u kunt zich op elk moment uitschrijven. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over toestemming voor marketing: www.coloplast.nl/global/privacyverklaring.
Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie