Waarom is exsudaatmanagement belangrijk?

Te veel wondvocht verhindert de genezing van chronische wonden. Door gebruik van het juiste verband kunt u een vochtbalans creëren die de wondgenezing bevordert. Daarbij zal het risico op lekkage van het wondvocht, verweking en ontsteking van de wond verminderen.


De perfecte pasvorm

Biatain Silicone met 3DFit Technologie is een zacht siliconen schuimverband dat zich vormt naar het wondbed. Exsudaat wordt verticaal geabsorbeerd, wat het risico op maceratie en infectie vermindert. 

Vraag direct een gratis sample aan en download de one-pager

Bent u een zorgprofessional en behandelt u in de praktijk veel wonden? Vraag hier een gratis sample aan.

Voer hieronder het adres in waar u het sample wenst te ontvangen:

Liever alleen de gratis one-pager?

"Internationaal consensus over de belangrijkste stappen bij wondzorg"


Biatain® Silicone schuimverband

Biatain Silicone absorbeert exsudaat het houdt het vast (zelfs onder druk) en is geschikt bij weinig tot veel exsuderende wonden. Biatain Silicone heeft een 3-delige non-touch opening, waardoor het verband gemakkelijk en aseptisch aan te brengen is.

De siliconen kleeflaag is nauw aansluitend zodat het schuimverband op zijn plaats wordt gehouden. Het verband kan gebruikt worden bij exsuderende chronische en acute wonden, zoals beenulcera, doorligwonden, niet-geïnfecteerde diabetische voetulcera, donorsites, postoperatieve wonden en traumatische wonden.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie