Download de Knipgids


Deze knipgids is ontwikkeld om u te ondersteunen bij het gebruik van Biatain® Silicone Non-Border en om u te helpen uw patiënten een optimale behandeling te geven.


De verschillende knip-technieken zijn gebaseerd op de klinische en praktische ervaring van wondverpleegkundigen die hun kennis met ons hebben gedeeld. De gids bevat diverse voorbeelden van hoe Biatain Silicone Non-Border kan worden geknipt, om wonden te behandelen op moeilijk te bedekken delen van het lichaam.

 

Download de knipgids via onderstaande knop.


Wilt u meer informatie over onze producten? Een (knip en plak) scholing op locatie? Vul onderstaand formulier in, geef uw wensen aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Onderaan deze pagina vindt u alle videos met kniptechnieken.

Wij nemen graag contact op voor een nadere kennismaking

Wilt u een printversie van de knipgids zodat u de kniptechnieken altijd op zak heeft? Wilt u Biatain Silicone Non-Border uitprobreren en meer informatie over onze verbanden? Wilt u een (knip en plak) workshop op locatie of gewoon een vrijblijvend gesprek? Vul dan onderstaand contactformulier in.

(Wij proberen binnen 5 werkdagen contact met u op te nemen naar aanleiding van uw aanvraag)

Voer hieronder het adres in waar u het sample wenst te ontvangen:
Ik wil een afspraak met een medewerker van Coloplast over*

De eigenschappen Biatain Silicone Non-Border

Lange draagtijd, minder verbandwissels

Het verminderen van het aantal (soms pijnlijke) verbandwissels is fijner voor uw patiënt en geeft u net dat beetje extra tijd voor andere dingen. Lees hier hoe

Biatain Silicone heeft een hoge vloeistof verwerkingscapaciteit, dankzij het hoge absorptie-vermogen van het verband i.c.m. de semi permeabele topfilm die wondvocht laat verdampen (maar geen water of bacteriën van buitenaf doorlaat).

Biatain Silicone kan hierdoor tot 7 dagen gedragen worden. Dit bevordert het genezingsproces en leidt tot minder verbandwissels, dit reduceert de druk op de zorg. 

Sluiten

Minder pijn bij verbandwissels

Biatain Silicone staat bekend om de minimale pijn bij verwijdering. Lees hier waarom

Biatain Silicone bevordert het comfort van de patiënt. Het verband staat bekend om de minimale pijn bij verwijdering en heeft een zachte en huidvriendelijke siliconen kleeflaag. Deze zachte adhesie helpt weefselschade bij verbandwissels voorkomen. 

Sluiten

Een verminderd risico op maceratie en infectie

Om een optimale wondgenezing te bevorderen. Lees hier waardoor

Biatain Silicone is geschikt voor matig tot sterk exsuderende wonden tot 2 cm diep.

De aansluiting op het wondbed (zie video) helpt de ophoping van wondvocht voorkomen en draagt bij aan een vochtig wondmilieu. Biatain Silicone heeft een 3-delige non-touch opening, waardoor het verband gemakkelijk en aseptisch aan te brengen is.

Sluiten

Biatain® Silicone heeft volgens de NHS (nationale gezondheidsdienst van het Verenigd Koninkrijk) een hogere vloeistofverwerkingscapaciteit dan negen andere verbandmerken*.

Daarnaast absorbeert en behoudt Biatain Silicone Non-Border meer exsudaat onder compressie in vergelijking met de vijf toonaangevende non-border siliconen schuimverbanden*.

 

NL WSC Biatain Sillicone NHS data

 

 

NL WSC Biatain Sillicone Non border absorptie2

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie