Elise Sørensen Award

Geef een award aan de stomaverpleegkundige die écht het verschil maakt voor patiënten!
Ieder jaar reikt Coloplast een award uit aan een stomaverpleegkundige die net dat stapje extra zet in het begeleiden van stomadragers. Wie dat is wordt bepaald door het aantal nominaties dat zij of hij van patiënten, stomadragers en ook collega’s krijgt. Heb of ken jij een stomaverpleegkundige die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Nomineren doe je eenvoudig via onderstaand formulier.

Hoe het begon
Het verhaal van Coloplast begint in 1954. Elise Sørensen is een verpleegkundige. Haar zus Thora heeft net een stoma-operatie ondergaan en durft niet meer onder de mensen te komen omdat ze bang is dat haar stoma gaat lekken. Luisterend naar de problemen van haar zus, komt Elise op het idee van 's werelds eerste zelfklevende stomawegwerpzakje.

Voor wie is de award?
Bij Coloplast geloven we dat in elke stomaverpleegkundige wel een Elise Sørensen schuilt. Wie zet net als Elise dat ene stapje extra in stomazorg? Wie gaat op zoek naar het beste voor haar/zijn patiënten? Of brengt met een onderzoek nieuwe inzichten aan het licht? Wie maakt het onmogelijke mogelijk?

Ken jij iemand die dit in zich heeft? Nomineer diegene dan snel via onderstaand formulier. Aan de stomaverpleegkundige die de meeste nominaties ontvangt reiken wij graag de unieke Elise Sørensen Award uit!

De actie loopt tot 16 juni. Op 2 juli wordt de winnaar bekendgemaakt.

Stemmen niet meer mogelijk

Het is niet mogelijk om jouw stem nog uit te brengen voor de Elise Sørensen Award. De winnaar van 2024 wordt op 2 juli bekend gemaakt. In 2025 zal de Award opnieuw uitgereikt worden.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie