Pasvorm is het verschil

tussen op de rand blijven zitten of erin duiken

SenSura Mio stomamateriaal is gericht op een goede pasvorm en optimale discretie. De elastische huidplak vormt zich naar uw individuele lichaamsvormen en beweegt mee bij het buigen en strekken. Zodat u kunt doen wat u wilt doen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over lekkage.

De voordelen van SenSura® Mio stomamateriaal

Voor ieder lichaam een SenSura® Mio

De SenSura Mio Convex Flip is het eerste stomamateriaal dat is ontworpen voor mensen met een stoma op een bolling. De bolle, stervormige huidplak volgt de vorm van het lichaam, zonder plooien en rimpels.  

Bekijk hier de SenSura Mio Convex Flip producten.

SenSura Mio Convex creëert een goede pasvorm ook wanneer u huidplooien, vouwen of een dieper gelegen stoma heeft. U voelt u zekerder tijdens uw dagelijkse activiteiten en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw stoma.

Bekijk hier de SenSura Mio Convex producten.

SenSura Mio past bij standaard lichaamsprofielen. Met een vlakke huidplak creëert u een optimale aansluiting rondom uw stoma, waardoor ontlasting/urine in het zakje terecht komt en niet onder de huidplak.

Bekijk hier de SenSura Mio producten.

Vind de SenSura Mio die bij uw lichaam past

Ieder lichaam is anders en in de loop van de tijd kan uw buik veranderen. De juiste pasvorm van de huidplak is essentieel in het voorkomen van lekkage en huidproblemen. Doe de BodyCheck en ontdek of uw stomamateriaal nog bij uw lichaam past.

Referentie:

1. Coloplast, Laboratory Report, Stretchability of SenSura Mio (VV-0197750)

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie