Stomamateriaal voor iedereen: SenSura Mio

Er is nu een SenSura Mio voor iedereen

De SenSura Mio lijn is onlangs aangevuld met de SenSura Mio Convex Flip. Dit stomamateriaal is speciaal ontworpen voor mensen met een stoma op een bolling (bijvoorbeeld bij een stomabreuk). Dit betekent dat er nu voor iedereen met een stoma een SenSura Mio bestaat. Dit is wat ons betreft een ware revolutie op het gebied van stomamateriaal. Onze zeer complete lijn zorgt ervoor dat niemand, ongeacht zijn of haar lichaamsprofiel, zich meer zorgen hoeft te maken over het stomamateriaal. 

De NIEUWE SenSura Mio Convex Flip is het eerste stomamateriaal dat is ontworpen voor mensen met een stoma op een bolling. De bolle, stervormige huidplak is ontworpen zodat deze zich aanpast aan de bolling met minder vouwen en plooien.

Bekijk hier de SenSura Mio Convex Flip producten.

SenSura Mio Convex creëert een goede pasvorm ook wanneer u huidplooien, vouwen of een dieper gelegen stoma heeft. U voelt u zekerder tijdens uw dagelijkse activiteiten en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw stoma.

Bekijk hier de SenSura Mio Convex producten.

SenSura Mio past bij standaard lichaamsprofielen. Met een vlakke huidplak creëert u een optimale aansluiting rondom uw stoma, waardoor ontlasting/urine in het zakje terecht komt en niet onder de huidplak.

Bekijk hier de SenSura Mio producten.

SenSura® Mio is ontworpen voor comfort en discretie

The gemeenschappelijke karakteristieken van SenSura Mio stomamateriaal zijn de BodyFit Technology, het discrete zakje en het unieke cirkelfilter. Samen zorgen deze drie SenSura Mio eigenschappen voor optimale discretie en comfort - zodat u zich de hele dag zeker kunt voelen.

Vind de SenSura Mio die bij uw lichaam past

Lichamen veranderen, waardoor stomamateriaal dat vroeger goed pastte dat misschien nu niet meer doet. Het juiste materiaal voor uw huidige lichaamsprofiel vinden is erg belangrijk. Probeer de Coloplast BodyCheck en ontdek welk materiaal het beste past bij uw lichaam!

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie