Kies uw katheter: Ons advies

Hartelijk dank voor het gebruiken van Kies uw katheter

Op basis van uw antwoorden adviseren wij u de SpeediCath® Compact katheter voor mannen.

SpeediCath® Compact Man
SpeediCath® Compact Man

 

SpeediCath® Compact katheters zijn ontwikkeld om veiligheid en discretie te bieden. Zoals alle andere SpeediCath katheters zijn ze ook direct klaar voor gebruik.

Meer informatie

 

SpeediCath® Compact katheters zijn ontwikkeld om veiligheid en discretie te bieden. Zoals alle andere SpeediCath katheters zijn ze ook direct klaar voor gebruik.

SpeediCath® Compact katheters zijn ontwikkeld om veiligheid en discretie te bieden, en hebben alle voordelen van de SpeediCath katheter en méér.


SpeediCath Compact Man

Door het telescopische ontwerp is de katheter meer dan de helft kleiner in vergelijking met de standaard katheter voor mannen. SpeediCath Compact Man is daardoor discreter op te bergen, mee te nemen, te gebruiken en weg te gooien (cf 1). De katheter is in te brengen zonder het gecoate gedeelte aan te raken (cf 1, 2) en is direct klaar voor gebruik – voor nog meer gemak en discretie.

 

De voordelen van SpeediCath Compact Man:

  • Compact en praktisch voor zowel thuis als buitenshuis
  • Kan ingebracht worden zonder het gecoate gedeelte aan te raken (cf 1, 2)
  • Direct klaar voor gebruik


Referenties:
1) Chartier-Kastler et al. Safety of a new compact catheter for men with neurogenic bladder dysfunction: a randomized, crossover, open-labeled study. Spinal Cord (2011); 49, 844-850
2) Bagi et al.

Proefpakket aanvragenProefpakket aanvragen

BELANGRIJK

Als u vragen of problemen heeft rondom het inbrengen van de katheter, of als u een speciaal soort tip gebruikt zoals een Tiemann/Coudé, dient u altijd eerst te overleggen met uw verpleegkundige of arts voordat u een nieuwe katheter uitprobeert.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie