Belangrijkste voordelen van de SpeediCath Compact Eve Katheter

In één stap gemakkelijk te openen en te sluiten

In één stap gemakkelijk te openen en te sluiten

De SpeediCath Compact Eve kan in één handomdraai zowel links-als rechtsom worden geopend. De kleine katheter is direct klaar voor gebruik, dankzij de unieke hydrofiele coating. Via de aanwezige connector heeft u ook de mogelijkheid om steriel een ​​urine-opvangzak aan te sluiten. Na het gebruik kan de katheter in één stap worden gesloten, zodat de discrete katheter onopvallend weer meegenomen of weggegooid kan worden.
Sluiten

In één stap te openen en te sluiten

De SpeediCath Compact Eve kan in één handomdraai zowel links-als rechtsom worden geopend. De catheter is direct klaar voor gebruik, dankzij de unieke hydrofiele coating. Via de aanwezige connector heeft u eveneens de mogelijkheid om steriel een ​​urine-opvangzak aan te sluiten.

Na het gebruik kan de catheter in één stap worden gesloten, zodat de catheter onopvallend weer meegenomen of weggegooid kan worden. 

Sluiten

Wilt u zelf de voordelen van SpeediCath Compact Eve ervaren? Vraag dan uw proefpakket aan met het onderstaande formulier. 

(SpeediCath Compact Eve is alleen verkrijgbaar in de charrières 10, 12 en 14 en is uitsluitend aan te vragen door mensen die al katheteriseren op advies van een specialist.) 

Toestemmingsverklaring voor proefpakketten
Toestemming overige communicatie

* Verplichte velden

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie