Ziekte van Peyronie

De ziekte van Peyronie is een aandoening die gekenmerkt wordt door een pijnlijke of niet-pijnlijke kromming van de penis tijdens een erectie. 

De ziekte van Peyronie komt voor bij mannen van alle leeftijden en leidt tot een vervorming van de penis. Erectiestoornissen komen voor bij ongeveer 90% van alle mannen met de ziekte van Peyronie.

Producten

De behandeling met pericard allograft (Tutoplast)

De behandeling met pericard allograft (Tutoplast)

Tutoplast is een allotransplantaat van het pericard van een overledene dat gesteriliseerd is door middel van het Tutoplast® proces. Tutoplast wordt gebruikt voor chirurgische penisreconstructies bij de ziekte van Peyronie. Meer informatie over de behandeling met Tutoplast

Referenties

1. FAQ's - RTI www.rtix.com/patients/faqs.

2. Histology of Surgically Implanted Tutoplast Processed Dermis, 4883, David Greenspan.

Het allotransplantaatweefsel van het pericard bestaat uit gepreserveerd, gedoneerd menselijk perocard weefsel dat gesteriliseerd is door middel van het Tutoplast® weefselsterilisatieproces. Deze allotransplantaten vormen zich naar- en passen zich gemakkelijk aan op onregelmatige oppervlakten, waardoor ze ondersteuning bieden voor het natuurlijke genezingsproces van het lichaam (1, 2).

De Tutoplast® procedure deactiveert en steriliseert menselijk weefsel, waardoor het vrij van besmettingen wordt, en preserveert het voor chirurgische implantatie. Dit gebeurt door het schoon te maken, te verwerken, te dehydreren en te preserveren. Het organisch materiaal wordt verwijderd, de weefselintegriteit wordt gepreserveerd en het risico op antigeen-antistof reacties wordt geminimaliseerd.

Sluiten
Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie