Productinformatie & bronnen

Productomschrijving

Uitvouwen om de productomschrijving te bekijken.

Bekijk beschrijving

Productomschrijving

Voor extra opvangcapaciteit

SenSura Mio Convex 1-delig High Output combineert de unieke elastische huidplak van de SenSura Mio, waarvan is aangetoond dat het voor minder lekkage zorgt, met een grotere opvangzak en een zacht afvoerkraantje om te voldoen aan de behoefte naar extra opvangcapaciteit en zekerheid. Het biedt een oplossing met veel opvangcapaciteit voor gebruik na de operatie en voor mensen met een ileostoma.

• Effectieve leging via een zacht afvoerkraantje.
• Optie voor aansluiting op een nachtzak, waardoor het risico op verstopping wordt beperkt voor een onverstoorde ’nachtrust.

SenSura Mio Convex 1-delig High Output wordt geleverd met zowel neutraal grijze zakjes als transparante zakjes, met een schaalverdeling zodat u de hoeveelheid ontlasting gemakkelijker kunt inschatten.

 

SenSura Mio elastische huidplak – vormt zich naar individuele lichaamscontouren en volgt de natuurlijke bewegingen van het lichaam

SenSura Mio zorgt voor een goede pasvorm op het lichaam en optimale discretie.

Belangrijkste voordelen:

• elastische huidplak die zich vormt naar individuele lichaamscontouren en zo een goede pasvorm creëert
• neutraal grijs zakje van stof voor optimale discretie
• cirkelfilter vermindert verstopping en zorgt voor een langdurige bescherming tegen het opbollen van het stomazakje

 

Een convex huidplak die stabiliteit met flexibiliteit combineert.

SenSura Mio Convex 1-delig High Output sluit goed aan op gebieden waar de huid ongelijk is, zoals plooien of littekens, stoma’s in een kuil en stoma’s die ondersteund moeten worden om wat meer omhoog te komen. Bovendien is het aangetoond dat SenSura Mio Convex voor minder lekkage zorgt. Gecombineerd met de elastische huidplak biedt het een verbeterde pasvorm voor de individuele lichaamsvorm.

• Soft Convex is voor stoma’s met een opening boven huidniveau die steun nodig hebben vanwege specifieke uitdagingen in het gebied rondom de stoma.

• Light convex is voor stoma’s met een opening op huidniveau die lichte druk nodig hebben om omhoog te komen, of voor stoma’s in een kuil waarbij een lichte bolling nodig is voor een goede pasvorm.

Sluiten

Productvarianten

Uitvouwen om alle varianten van het product te zien.

Bekijk productvarianten
Sluiten

Productvarianten

Productnaam Art. Nr. Verp.
SenSura Mio® High Output 186700 10
SenSura Mio® High Output 186750 10
Sluiten

Belangrijkste voordelen

Geen compromis meer tussen stabiliteit én flexibiliteit

Geen compromis meer tussen stabiliteit én flexibiliteit

Ontdek de magie van de adaptieve convex
Sluiten

Geen compromis meer tussen stabiliteit én flexibiliteit

Ieder lichaam is anders. Echte mensen hebben echte lichamen die allemaal verschillende maten en vormen – hebben, en die vormen veranderen, zowel in de loop van de dag als wanneer we bewegen. Daarom is het een uitdaging om een stomazakje te vinden dat past.

Belangrijkste voordelen

 • SenSura Mio Convex heeft een adaptieve convexe schaal en een elastische huidplak die een betere pasvorm* biedt voor ongelijke huidgebieden, diepliggende delen en stoma’s die ondersteund moeten worden of hulp nodig hebben om uit te steken.
 • De adaptieve convex met geïntegreerde Flexlines biedt een unieke combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, zodat u een nieuw niveau van comfort kunt ervaren zonder compromis op zekerheid.
 • De elastische huidplak zorgt ervoor dat het product zich kan uitrekken en terugtrekken. De huid heeft een natuurlijke elasticiteit die helpt met het buigen en strekken. Net als uw huid is SenSura Mio Convex elastisch, zodat de huidplak bij het buigen en strekken meebeweegt.

  --------------------

  *In vergelijking met standaard van zorg gedefinieerd als de meest voorgeschreven/best verkopende stomazorgproducten.

Sluiten
Optimale discretie en een neutrale kleur

Optimale discretie en een neutrale kleur

Ervaar het nieuwe ontwerp van het stomazakje
Sluiten

Optimale discretie en een neutrale kleur

De nieuwe SenSura Mio Convex ziet er anders uit dan elk ander stomazakje, want het is ontworpen voor optimale discretie.

Belangrijkste voordelen

 • In tegenstelling tot andere stomaproducten is SenSura Mio Convex vervaardigd van een materiaal dat we gewoonlijk op het lichaam dragen, namelijk stof. Het is zacht en voelt comfortabel voor de huid, het geeft weinig wrijving met kleding en het voelt niet nat aan na het douchen. Daarnaast zorgt de stof dat het stomazakje er meer uitziet als een kledingstuk dan een medisch hulpmiddel
 • De kleur van SenSura Mio Convex is uit honderden kleuren gekozen om precies die kleur te vinden die onder alle kleuren kleding het meest onopgemerkt blijft, – zelfs onder wit.
 • SenSura Mio Convex probeert niet de huid te imiteren. Het is discreet, zodat u zich er zeker mee kunt voelen.
Sluiten
Een nieuwe filter voor een betere nachtrust

Een nieuwe filter voor een betere nachtrust

Ontdek de unieke Cirkelfilter
Sluiten

Een nieuwe filter voor een betere nachtrust

Hebt u ooit problemen gehad met het opbollen van uw stomazakje? De Cirkelfilter heeft een unieke pre-filter die is ontworpen om dit probleem te verminderen.

Belangrijkste voordelen

 • De taak van de pre-filter is om het membraan van de hoofdfilter te beschermen, omdat deze erg gevoelig is voor ontlasting. Daardoor verstopt de Cirkelfilter minder vaak, zodat de luchtstroom door de filter intact blijft en u minder last heeft van het opbollen van het stomazakje. 
 • De Cirkelfilter heeft inderdaad bewezen dat het opbollen van het stomazakje met maximaal 61% wordt verminderd. De unieke Cirkelfilter verbetert de discretie en helpt u ’s nachts beter te slapen.
Sluiten

Video & animaties

Alternatieven en accessoires

SenSura® Mio Convex 1-delig open stomazakje

SenSura® Mio Convex 1-delig open stomazakje

Nieuw alles-in-één convex ileostomazakje dat beter past op ongelijke huidgebieden, diepliggende delen en stoma's die hulp nodig hebben om uit te steken.

Bekijk SenSura® Mio Convex 1-delig open stomazakje
SenSura® Mio Convex Click huidplak

SenSura® Mio Convex Click huidplak

Nieuwe convex huidplak met een nieuwe klikkoppeling met hoorbare klik voor extra zekerheid.

Bekijk SenSura® Mio Convex Click huidplak
SenSura® Mio Click High Output

SenSura® Mio Click High Output

Ideaal voor mensen met een ileostoma die behoefte hebben aan extra opvangcapaciteit.

Bekijk SenSura® Mio Click High Output
Brava® Beschermende Ring

Brava® Beschermende Ring

Zorgt voor een goede aansluiting tussen huid en huidplak. Ontworpen voor het voorkomen van lekkage en het beschermen van de huid. De Beschermende Ring is gemakkelijk te kneden en te vormen en kan gemakkelijk aangebracht en verwijderd worden.

Bekijk Brava® Beschermende Ring
Sluiten
SenSura® Mio Convex 1-delig High Output

Probeer nu gratis

Proefpakket SenSura® Mio Convex 1-delig High Output

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie