Werken bij Coloplast

Op dit gedeelte van de website vind je meer informatie over werken bij Coloplast, openstaande vacatures, stagemogelijkheden en achtergrondinformatie van een aantal collega’s.

Coloplast is al ruim 25 jaar in Nederland actief als toonaangevend producent van medische hulpmiddelen op het gebied van stomazorg en continentiezorg. Dit succes komt vooral tot stand doordat onze medewerkers actief en enthousiast het verschil willen maken voor de klant. Benieuwd naar het begin van Coloplast? Bekijk het filmpje.

De open bedrijfscultuur van Coloplast zorgt ervoor dat op een plezierige en professionele wijze wordt samengewerkt. Met ongeveer 60 medewerkers in Nederland dragen we bij aan kwaliteit, innovatie en optimale dienstverlening. Deze dienstverlening speelt zich af op het vlak van verkoop, marketing en business support. Lees hieronder hoe onze Rayon managers, Product managers en Consumer care specialisten elke dag actief zijn om als schakel te fungeren tussen Coloplast en de klant.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ook onze carrière pagina op LinkedIn

Wanneer je meer informatie of een oriënterend gesprek wilt, kun je contact opnemen met onze HR afdeling via 033-4544444 of mail naar nl_hr@coloplast.com.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie