Day at the beach

Wij geloven dat iedereen met een stoma een actief leven kan leiden. Day at the Beach is hét event voor actieve stomadragers! Je krijgt hier de mogelijkheid geboden om diverse sportieve uitdagingen aan te gaan samen met andere stomadragers. Heb je nog niet zo lang een stoma? Dan is dit dé uitgelezen kans om met andere stomadragers deze dag te beleven en ervaringen te delen. Dit event is voor alle stomadragers die zich niet door hun stoma willen laten beperken. Het maakt niet uit welk merk stomazakje je gebruikt. Daarom nodigen Coloplast en MediReva jou op zaterdag 29 juni 2019 uit voor dit gratis sportieve event op het strand van ’s-Gravenzande.

 

Programma

Ontvangst
We beginnen de dag bij Beachclub Breez. 


Activiteiten
Aansluitend krijg je deze dag de vrijheid en keuze om samen met andere stomadragers diverse uitdagingen aan te gaan, zoals powerkiten, raften, suppen en yoga. Bekijk alle activiteiten

Ontmoeting
Uiteraard is er ook tijd om lekker te relaxen, bijvoorbeeld op of om de Experience Area. In deze relaxte setting kun je in contact komen met diverse bedrijven en mensen die een actief leven met een stoma mogelijk maken. Zo zullen er bijvoorbeeld een fysiotherapeut en stomaverpleegkundige aanwezig zijn.

Afsluiting
Day at the Beach zal worden afgesloten met een lopend buffet!

Inschrijven

Schrijf je snel in want dit wil je niet missen.

 

Locatie en faciliteiten

Adres:
Beachclub Breez
Verlengde Strandweg 1
2691 KE ’s-Gravenzande

Bereikbaarheid en contact

Parkeren: Er is een ruim parkeerterrein in de buurt, tarief is € 4,- per dag
Openbaar vervoer: Met de tram en bus goed te bereiken. Vanaf de bushalte is het ongeveer 13 min lopen.

Heb je vragen over het evenement? Neem dan contact op via het gratis nummer 0800 022 98 98 of mail naar nldayatthebeach@coloplast.com

Samenwerking Coloplast & MediReva

Coloplast heeft sinds 2016 het programma Fit for Life opgezet met als doel mensen met een darm- en/of blaasprobleem te ondersteunen fit(ter) door het leven te laten gaan. Met Fit for Life onderschrijft Coloplast haar missie: Samen het leven gemakkelijker maken voor mensen met een darm- en/of blaasprobleem.
De missie van MediReva sluit hier mooi op aan: Mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Stomadragers kunnen tijdens Day at the Beach op verkenningstocht en verschillende beweegactiviteiten uitproberen.

Voor de actieve stomadrager

Day at the Beach is alleen toegankelijk voor stomadragers. Introducés zijn niet toegestaan vanwege het intieme karakter van dit unieke event. Een van de deelnemers van de vorige edities, Ingrid Bank (48 jaar) leerde bij Day at he Beach in een veilige omgeving haar grenzen verleggen. Zij is vijf jaar ziek geweest en kan nu weer genieten van wandelen, zwemmen, haar werk en sociale contacten. “Kom ook naar Day at the Beach. Het wordt een dag om nooit te vergeten, dat beloof ik je!”, aldus Ingrid. Haar hele verhaal kun je hier lezen. Inschrijven

Wil je dit event niet missen? Schrijf je dan nu in! Een aantal weken voor aanvang ontvang je een bevestiging met meer informatie.

Day at the Beach wordt mogelijk gemaakt door Coloplast BV en is uitsluitend voormensen met een stoma. Dit jaar hebben we plaats voor maximaal 50 deelnemers. Deelnemers die nog niet eerder naar Day at the Beach zijn geweest krijgen voorrang bij de inschrijving.

(Introducés zijn helaas niet toegestaan) 
Er zijn maar 50 tickets verkrijgbaar. vol = vol 

Afwezig op zaterdag 29 juni?

Mogelijk kun je zaterdag 29 juni niet komen, maar wil je wel (weer) gaan bewegen. Dan hebben we toch iets leuks voor je.

Sporten is gezond en leuk. Een stoma hoeft daarbij geen belemmering te zijn. Mogelijk moet je het eerst wat anders doen en rustig van start gaan. In principe kun je (bijna)alle sporten (blijven) beoefenen. Soms vergt dat wat aanpassingen. Jouw stomaverpleegkundige en/of fysiotherapeut kan je hierin adviseren. Pas wel op met contactsporten zoals voetbal, rugby en karate en gebruik eventueel een stomacap of steunband ter bescherming.

Speciale buikspieroefeningen & gratis bidon

Wil je in je eigen omgeving of in het nabijgelegen park oefeningen gaan doen? Dan kunnen de Fit for Life buikspieroefeningen hier goed bij van pas komen. Deze zijn samengesteld door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Vraag ze nu meteen aan en ontvang een gratis bidon. Het is namelijk belangrijk om vocht aan te vullen tijdens en na het sporten. 

Wilt u zich inschrijven of meer informatie ontvangen?


Ik kom met het openbaar vervoer

Activiteiten

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie