Persoonlijke ontwikkeling - Coloplast - Nederland

Persoonlijke ontwikkeling

Coloplast stond aan de basis van moderne stomazorg, een vakgebied dat nog steeds in ontwikkeling is. Ons scholingsprogramma biedt heldere en praktijkgerichte scholingen voor zowel de beginnende als ervaren (stoma) verpleegkundige.

Alle scholingen zijn dusdanig opgezet dat u na afloop het geleerde gelijk in de praktijk kunt toepassen. We hechten grote waarde aan het delen van kennis en kunde. Dit kan zijn door het inbrengen van cases of plenaire discussie over actuele thema’s.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op via infoacademy@coloplast.com of bel 033- 454 44 44. 

direct inschrijven

Evidence Based Practice

Evidence Based Practice

Lees hier meer
Sluiten

Evidence Based Practice

Locatie, datum en tijd

Datum: Op dit moment is nog onbekend wanneer de workshop gaat plaatsvinden.

 

Accreditatie 5 punten

In de beroepsprofielen verpleegkundigen en verzorgenden 2020 wordt beschreven dat het  verpleegkundige handelingen in toenemende mate ondersteund wordt vanuit onderzoek. Het zogenaamde Evidence Based Practice/EBP.  Maar wat is EBP nu precies? In deze workshop maakt u kennis met EBP én leert u informatie te beoordelen op kwaliteit en juistheid zodat het u kan helpen bij het nemen van beslissingen om te komen tot adequate, effectieve en efficiënte zorg.

 

Inhoud

Een aantal verpleegkundige handelingen worden gedaan omdat we het zo geleerd hebben. Of misschien hebben we ooit ervaren dat iets goed werkte bij een patiënt. Deze opgedane ervaringen, uw expertise, vormen de basis voor EBP. Maar om tot een goede beslissing te komen worden deze ervaringen zonodig aangevuld en/of gecorrigeerd door de resultaten van een onderzoek. In deze interactieve workshop leert u stapsgewijs op welke wijze u EBP kunt toepassen in uw praktijk.  

 

U leert op welke wijze u een onderzoeksvraag moet formuleren, hoe u efficiënt literatuur kunt opzoeken, hoe u deze moet beoordelen en hoe deze evidence uitkomsten u vervolgens kunnen helpen bij het nemen van beslissingen.

 

Na het volgen van de workshop

  • Kunt u benoemen wat EBP inhoud
  • Bent u in staat een onderzoeksvraag te formuleren
  • Kunt u op effectieve wijze relevante studies zoeken en beoordelen
  • Kunt u EBP toepassen aan de hand van casuïstieken uit de praktijk

 

Voor wie?

U bent stoma-, continentieverpleegkundige of gespecialiseerd verpleegkundigen met aandachtsgebied darmspoelen en werkzaam in een ziekenhuis of revalidatiecentrum.

 

 

Docenten:
Over de docenten wordt u nader geïnformeerd.

Sluiten

Direct inschrijven

Ik schrijf me in voor
Persoonsgegevens


Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie