E-learnings & webinars - Coloplast - Nederland

E-learnings & webinars

Naast ons aanbod van online scholingen en workshops biedt Coloplast Academy ook de mogelijkheid tot het volgen van een e-learning en het terugkijken van een webinar.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op via infoacademy@coloplast.com of bel 033- 454 44 44.

Lees hier meer

Veerkracht; het meebewegen met veranderingen is als een spier die men kan trainen. Het jaar loopt ten einde: een jaar waarin ieder van ons zich heeft afgevraagd hoe de dag en de toekomst eruit gaan zien. Het bekende en vertrouwde viel weg en de stip op de horizon vervaagde soms. Wellicht herkent u van uzelf of van uw patiënten, dat dit soort gebeurtenissen gepaard kunnen gaan met een groot aantal emoties, zoals angst, verdriet en boosheid. Op deze momenten wordt er een beroep gedaan op flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Hetzelfde gebeurt bij mensen die te maken krijgen met een ziekte, verlies of andere ingrijpende gebeurtenis.

 

Gebeurtenissen en veranderingen vragen om persoonlijke veerkracht. Iedereen moet zich aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid. Voor sommige mensen kan dit gepaard gaan met hobbels en hindernissen, terwijl anderen beter in staat lijken met een nieuwe situatie om te gaan. Het is deze veerkracht die Coloplast u graag cadeau doet! De opgedane inspiratie is bruikbaar in uw dagelijkse leven en praktijk.

 

Coloplast nodigt u van harte uit deel te nemen aan het Inspiratie Webinar ‘Vergroot uw Veerkracht’. In dit uur VOOR U, nemen Niek van den Adel en Richard de Hoop u online mee in een interactieve, muzikale, inspirerende sessie speciaal voor zorgprofessionals. Zij staan uitgebreid stil bij meerdere aspecten van veerkracht. Zij geven u inzichten, wetenschappelijk bewezen praktische tips, ontspanning en een energieboost waarvan u gaat genieten, misschien wel een leven lang! Wij hopen u met dit Webinar klaar te maken om het nieuwe jaar fris te beginnen. Het belooft een uur te worden om niet te missen!

 

Klik op deze link om het webinar terug te kijken

Sluiten
Darmspoelen? We komen er wel uit!

Darmspoelen? We komen er wel uit!

Een webinar in samenwerking met Radboudumc en Coloplast Professional.
In dit Webinar leert u kinderen te identificeren die baat kunnen hebben bij darmspoelen. Er worden u handvatten geboden om kinderen te herkennen die met darmspoelen geholpen zouden kunnen worden. Er wordt uitgelegd hoe te handelen en op te volgen.
Lees hier meer

Locatie: Online te volgen via www.coloplast.to/coloplastwebinar

Accreditatie: voor kinderartsen, kinderartsen-MDL en kinderchirurgen

 

Inhoud

Sommige kinderen lopen te lang rond met buikpijn door chronische obstipatie. Anderen hebben vieze onderbroeken door fecale incontinentie. Dat kan en moet anders!

Weet u hoe darmspoelen bij kinderen in z’n werk gaat? Wanneer zou u dit in kunnen zetten, wat is de impact en wat is de effectiviteit? In dit Webinar leert u kinderen te identificeren die baat kunnen hebben bij darmspoelen. Er worden u handvatten geboden om kinderen te herkennen die met darmspoelen geholpen zouden kunnen worden. Er wordt uitgelegd hoe te handelen en op te volgen.
Het zou wel eens makkelijker kunnen zijn dan u denkt…

De onderwerpen zijn:

  • Wanneer is darmspoelen noodzakelijk?
  • Wat is de impact van overgaan op darmspoelen?
  • Wanneer beslissen tot darmspoelen?
  • Effectiviteit van darmpsoelen

Programma

Kinderchirurg Pim Sloots spreekt over aangeboren colorectale aandoeningen: Anorectale malformaties & ziekte van Hirschsprung: ‘Wanneer darmspoelen noodzakelijk is.’

Kinderchirurg Ivo de Blaauw spreekt over functionele obstipatie: ‘Wat is de impact van overgaan op darmspoelen?’

Samen met kinderchirurgen Ivo de Blaauw en Pim Sloots wordt  gezamenlijk met verpleegkundig specialist Mariette van de Vorle casuïstiek besproken, om u inzicht te geven in:

  • Wanneer beslissen tot darmspoelen
  • Impact van darmspoelen
  • Effectiviteit van darmspoelen 

Voor wie?
Voor kinderartsen, kinderartsen-MDL en kinderchirurgen


Docenten:

Dr. Pim Sloots: kinderchirurg Erasmus MC

Dr. Ivo de Blaauw: professor en hoofd van de kinderchirurgie Radboudumc – Amalia kinderziekenhuis

Mariette van de Vorle: verpleegkundig specialist, kinderchirurgie Radboudumc– Amalia kinderziekenhuis

Sluiten
Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie