Coloplast Academy

Coloplast Academy is het opleidingsinstituut van Coloplast

Coloplast wil méér zijn dan alleen een producent van medische hulpmiddelen. Graag dragen wij bij aan de continue verbetering van de kwaliteit van zorg. Niet alleen door de productinnovaties, maar ook door ons actief bezig te houden met de uitwisseling van kennis.

Dat is het uitgangspunt van Coloplast Academy.

  • Voor de beginnende of ervaren stoma en/of continentieverpleegkundigen

  • Actuele en praktijkgerichte onderwijsprogramma's 

  • Voor Verpleegkundig Specialisten

  • Ervaren docenten die hun sporen hebben verdiend in de praktijk

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op via infoacademy@coloplast.com of bel 033- 454 44 44.

 

Geaccrediteerde kwaliteit

Geaccrediteerde kwaliteit

Alle scholingen van Coloplast Academy zijn geaccrediteerd Lees meer
Sluiten

Coloplast Academy enquête

Coloplast Academy is door de accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden geaccrediteerd voor alle bij- en nascholingen aan verpleegkundigen en verzorgenden.

Het accreditatienummer van Coloplast Academy is 241086.

Accreditatie is een belangrijke pijler van het register. Een deel van de punten die u haalt, komt voort uit het volgen van geaccrediteerde scholing. Als aanbieder van deze scholing is Coloplast Academy door een onafhankelijke accreditatiecommissie beoordeeld. De scholing wordt voortdurend steekproefsgewijs gecontroleerd. Zo is ook de kwaliteit van de scholing in de catalogus van het Kwaliteitsregister V&V geborgd. 

Verpleegkundig specialisten 
Een aantal van onze scholingen kan geaccrediteerd worden voor verpleegkundig specialisten. Dit is afhankelijk van het niveau van de scholing en het aantal deelnemende verpleegkundig specialisten. Per scholing zal worden gekeken of er accreditatie wordt aangevraagd. 
Heeft u hier vragen over? Neemt u dan contact op met Coloplast Academy via ons algemene nummer 033 - 454 4444 of stuur een e-mail naar InfoAcademy@coloplast.com


Accreditatiepunten

Coloplast Academy schrijft uw accreditatiepunten bij in het kwaliteitsregister V & V. Hiervoor hebben wij uw BIG registratienummer of uw V & VN registratienummer nodig. Binnen korte tijd na het volgen van een Coloplast Academy scholing, worden uw punten automatisch toegevoegd aan uw portfolio.

Sluiten
Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie