Zelfkatheterisatie in alle openheid! 

Op diverse locaties in het land organiseert Coloplast tezamen met een ziekenhuis en/of medisch speciaalzaak een avond voor vrouwen die in het teken staat van zelfkatheterisatie.

Op deze avond willen we alles wat met zelfkatheterisatie te maken heeft bespreekbaar maken en vertellen we u graag meer over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zelfkatheterisatie en de nieuwste producten.
Naast informatie is er ook aandacht voor ontspanning en ruimte om met andere vrouwen te praten over onderwerpen die u aanspreken en bezig houden.

 

Kijk bij de bijeenkomst bij u in de buurt en schrijf u in! 

Agenda Ladies Evening

31 maart 2020 - Den Bosch

31 maart 2020 - Den Bosch

Lees meer
Sluiten

Ladies Evening 2020

In 2020 organiseert Coloplast weer in samenwerking met diverse ziekenhuizen een Ladies Evening. Op deze avond staan zelfkatheterisatie en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zelfkatheterisatie centraal. Tevens is er voldoende tijd om ervaringen uit te wisselen.

 

 

 

direct inschrijven

Sluiten

Belevingen Ladies Evening

Een geslaagde Ladies Evening in Zuyderland MC, 22 september 2015

Lees meer!
Sluiten

Een open en ontspannen sfeer

Maandag 22 september 2015 verzamelden zich een vijftiental vrouwen met hun begeleiders voor de Ladies Evening in het Zuyderland ziekenhuis in Sittard-Geleen. Met een kopje koffie en heerlijke Limburgse vlaai afwachtend op wat er komen ging.

Terwijl twee acteurs probeerden de spanning wat te breken werden de deelneemsters naar de zaal gebracht. Na een kort welkomstwoord door de acteurs die de rol speelden van ‘bedrijfshulpverleners’ volgden twee presentaties over anatomie, urineweginfecties en wat je kunt/moet doen om infecties en andere problemen te voorkomen. De ludieke intermezzo’s door de acteurs maakten de sfeer ontspannen en zorgden ervoor dat de gasten alle ruimte namen om vragen te stellen. Opvallend was dat er veel persoonlijke zaken werden gedeeld. Vrouwen die opmerkten frequent last te hebben van urineweginfecties en door de huisarts niet werden begrepen of een jonge vrouw die graag een string droeg, maar door het noodzakelijk moeten dragen van absorberend verband dat niet meer kon.

De kleine groep maakte dat de sfeer intiem en interactief werd.
Mooie presentaties met veel vragen en behoefte aan informatie. De persoonlijke contacten tussen de urologe, continentieverpleegkundigen en de vrouwelijke patiënten maakten de avond bijzonder.

De combinatie met de twee acteurs maakte de sfeer ontspannen.

Ook dank aan MediReva voor de ondersteuning.

Sluiten
Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie