Zomerfit inschrijving - FFL - Coloplast - Nederland Zomerfit inschrijving - FFL - Coloplast - Nederland

Online Fit for Life Event 'Zomerfit'

Zaterdag 3 juli 2021 van 10:00 tot 12:30 uur

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor het online Event 'Zomerfit' op zaterdag 3 juli 2021. Dit event zal online plaatsvinden. Het programma van het Zomerfit event ondersteunt u op verschillende manieren om fitter en gezonder de zomer in te gaan.

Workshop 1: Weet wat je eet? Gezonder willen eten begint al met de keuzes die je maakt in de supermarkt. Tijdens deze workshop geeft Ellen Blankenberg (Natuurvoedingsadviseur en leefstijlcoach) u inzicht, informatie en praktische tips over de producten die u koopt. 

Workshop 2: Hoe leef je een actief leven? Hoe kom je werkelijk in je kracht te staan? Kees-Jan van der Klooster van het Wheelchair Skills Team gaat een antwoord geven op deze vragen en deelt zijn eigen ervaringen.

Workshop 3: Zomerfit – the Workout! Jan Kamberg, fysiotherapeut in Rijndam Revalidatie, een workout verzorgen, waarin 15 minuten actief aan de slag wordt gegaan middels diverse oefeningen. 

Genoeg van al het thuis zitten en weer de behoefte om erop uit te gaan?

Wij zijn op zoek naar een aantal mensen die ‘live’ bij het event in Den Bosch aanwezig willen zijn. Bij aanwezigheid wordt u actief betrokken bij het programma. Wees er snel bij. Het aantal plaatsen is zeer beperkt.

Na aanmelding ontvangt u 2 dagen van tevoren een email met de laatste praktische zaken.