Welkom bij Fit for Life, hét programma voor mensen met een dwarslaesie

Fit for Life ondersteunt mensen met een dwarslaesie fit(ter) door het leven te gaan door het geven van adviezen over voeding, praktische tips en richtlijnen voor meer dagelijkse beweging, tips over eropuit gaan en rolstoeltoegankelijke locaties en het delen van inspirerende verhalen. Fit for Life is ontwikkeld voor en door mensen met een dwarslaesie, hun partners en familieleden en zorgprofessionals.

Met Fit for Life willen we inspireren, motiveren en activeren om in beweging te komen.

Dit doen we op drie hoofdthema’s:

 

 

Voeding

Bewegen

Eropuit

Fit for Life Online bijeenkomsten

Aanvragen / aanmelden

Vul onderstaand formulier in om een serviceproduct aan te vragen of om u in te schrijven voor een van de bijeenkomsten. Meerdere opties zijn natuurlijk mogelijk!

 


Over Fit for Life

Fit for Life is ontwikkeld door Coloplast. Coloplast is al meer dan 60 jaar producent van medische hulpmiddelen op het gebied van continentie- en stomazorg. Dit doen we vanuit een heldere missie: het leven gemakkelijker maken voor mensen met een blaas- en/of darmprobleem, door voor iedereen een passende oplossing te vinden. Natuurlijk doen we dat aan de hand van onze producten die we zo comfortabel mogelijk maken. Maar ook door mee te denken over zaken die het leven gemakkelijker maken in het dagelijks leven.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie