Kies uw katheter: Ons advies

Hartelijk dank voor het gebruiken van Kies uw katheter

Op basis van uw antwoorden adviseren wij u de SpeediCath® Flex katheter.

SpeediCath® Flex
SpeediCath® Flex

Zekerheid tot in detail

Meer informatie

Zekerheid tot in detail

SpeediCath Flex is de nieuwe flexibele katheter met een droge beschermhoes en een bolvormige tip. Hij heeft verschillende eigenschappen die elke stap van katheterisatie hygiënisch en gemakkelijker voor u maken. Door de bolvormige tip kan de katheter gemakkelijk ingebracht worden en langs alle bochten glijden.

Wellicht ook een optie…

SpeediCath® Compact Man is een katheter zonder beschermhoes, welke stevig en compact is, waardoor je in de meeste gevallen de katheter kunt inbrengen zonder het gecoate deel aan te raken.

SpeediCath® Compact Man
SpeediCath® Compact Man

 

SpeediCath® Compact katheters zijn ontwikkeld om veiligheid en discretie te bieden. Zoals alle andere SpeediCath katheters zijn ze ook direct klaar voor gebruik.

Meer informatie

 

SpeediCath® Compact katheters zijn ontwikkeld om veiligheid en discretie te bieden. Zoals alle andere SpeediCath katheters zijn ze ook direct klaar voor gebruik.

SpeediCath® Compact katheters zijn ontwikkeld om veiligheid en discretie te bieden, en hebben alle voordelen van de SpeediCath katheter en méér.


SpeediCath Compact Man

Door het telescopische ontwerp is de katheter meer dan de helft kleiner in vergelijking met de standaard katheter voor mannen. SpeediCath Compact Man is daardoor discreter op te bergen, mee te nemen, te gebruiken en weg te gooien (cf 1). De katheter is in te brengen zonder het gecoate gedeelte aan te raken (cf 1, 2) en is direct klaar voor gebruik – voor nog meer gemak en discretie.

 

De voordelen van SpeediCath Compact Man:

  • Compact en praktisch voor zowel thuis als buitenshuis
  • Kan ingebracht worden zonder het gecoate gedeelte aan te raken (cf 1, 2)
  • Direct klaar voor gebruik


Referenties:
1) Chartier-Kastler et al. Safety of a new compact catheter for men with neurogenic bladder dysfunction: a randomized, crossover, open-labeled study. Spinal Cord (2011); 49, 844-850
2) Bagi et al.

Proefpakket(ten) bestellenProefpakket(ten) bestellen

BELANGRIJK

Als u vragen of problemen heeft rondom het inbrengen van de katheter, of als u een speciaal soort tip gebruikt zoals een Tiemann/Coudé, dient u altijd eerst te overleggen met uw verpleegkundige of arts voordat u een nieuwe katheter uitprobeert.

Sluiten

Probeer nu gratis

Bedankt voor uw aanvraag van een proefpakket!

Uw aanvraag is verzonden. U kunt dit scherm sluiten.

Bekijk desktopversie