Vergoedingen voor stoma- en continentiemateriaal 

In Nederland is in de wet vastgelegd dat zorgverzekeraars en zorgaanbieders er samen voor moeten zorgen dat u toegang heeft tot zogenaamde adequate ‘functiegerichte’ hulpmiddelenzorg. Simpel gezegd heeft u aanspraak op hulpmiddelen die bij u passen – bij uw individuele behoeften en wensen, en bij uw leven.

 

Toch zijn er op het gebied van zorgverzekeringen en vergoedingen veel onduidelijkheden. Coloplast wil mensen met een darm- of blaasprobleem opheldering bieden omtrent de vergoedingen van hulpmiddelen. Op www.vergoedgeregeld.nl vindt u onder andere de vergoedingswijzer, een handige tool om te kijken hoe uw verzekeraar omgaat met de vergoeding van hulpmiddelen voor blaas- en darmproblemen.

Probeer onze producten

Helaas zijn door omstandigheden de charrierematen 10 en 14 (CH10 en CH14) tijdelijk niet verkrijgbaar. Zoals het er nu naar uitziet zijn deze producten weer vanaf half mei verkrijgbaar.  Mocht u op zoek zijn naar een alternatief of heeft u een andere vraag, neem dan contact op met één van onze deskundigen via het gratis telefoonnummer 0800 – 022 98 98 of mail naar nlcare@coloplast.com.

Bekijk desktopversie