Vergoedingen voor stoma- en continentiemateriaal 

In Nederland is in de wet vastgelegd dat zorgverzekeraars en zorgaanbieders er samen voor moeten zorgen dat u toegang heeft tot zogenaamde adequate ‘functiegerichte’ hulpmiddelenzorg. Simpel gezegd heeft u aanspraak op hulpmiddelen die bij u passen – bij uw individuele behoeften en wensen, en bij uw leven.

 

Toch zijn er op het gebied van zorgverzekeringen en vergoedingen veel onduidelijkheden. Coloplast wil mensen met een darm- of blaasprobleem opheldering bieden omtrent de vergoedingen van hulpmiddelen. Op www.vergoedgeregeld.nl vindt u onder andere de vergoedingswijzer, een handige tool om te kijken hoe uw verzekeraar omgaat met de vergoeding van hulpmiddelen voor blaas- en darmproblemen.

Probeer onze producten

Helaas is door omstandigheden de SpeediCath Compact Eve catheter tijdelijk niet verkrijgbaar. Zoals het er nu naar uitziet zijn deze producten weer vanaf half mei verkrijgbaar.  Mocht u op zoek zijn naar een alternatief of heeft u een andere vraag, neem dan contact op met één van onze deskundigen via het gratis telefoonnummer 0800 – 022 98 98 of mail naar nlcare@coloplast.com.

Bekijk desktopversie